ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης αποτελείται από έξι (6) ενότητες (αξιολογούνται με γραπτές εξετάσεις ή εργασίες), και διδάσκονται σε εντατικές ενότητες διάρκειας δύο ακαδημαϊκών εξάμηνων. Τα μαθήματα διεξάγονται ανάλογα μία ή δύο φορές το μήνα από τον Σεπτέμβριο έως τον Απρίλιο. Επίσης, υπάρχει υποχρεωτική παράδοση διπλωματικής εργασίας 15.000 λέξεων, στο τέλος της φοίτησης ακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών LLM του Λονδίνου.

ΜΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Το πρόγραμμα μερικής φοίτησης, απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους με έναν ελεγχόμενο ρυθμό παρακολούθησης που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα των υψηλών απαιτήσεων της επαγγελματικής, ακαδημαϊκής και προσωπικής ζωής.

Ακολουθείται το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας με τους φοιτητές πλήρους φοίτησης, ωστόσο εκτείνεται σε δύο ακαδημαϊκά έτη φοίτησης. Κατά το πρώτο έτος, ολοκληρώνονται οι ενότητες που αντιστοιχούν σε 90 μονάδες, ενώ κατά το δεύτερο έτος ολοκληρώνονται υπόλοιπες ενότητες που αντιστοιχούν στις 45 μονάδες καθώς και παράδοση της υποχρεωτικής Διπλωματικής εργασίας (15.000 λέξεων) που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες 45 μονάδες.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι ώρες διδασκαλίας είναι ενδεικτικά από τις 17:30 έως τις 21:00, Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα και από τις 10:00 έως τις 17:00 το Σάββατο και την Κυριακή.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Όλες οι ενότητες αξιολογούνται με 22,5 μονάδες εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Σημείωση: Όλες οι ενότητες που παρατίθενται παρακάτω είναι υποχρεωτικές για το LLM in International Shipping Law ( Piraeus, Greece). Αυτές οι ενότητες είναι διαθέσιμες και στο LLM Flexible Study programme.

Protection and Indemnity Clubs workshop(subject to attendance)

Στο Protection and Indemnity Clubs workshop εξετάζεται η λειτουργία των P&I Clubs ως μια κοινή ασφαλιστική κοινότητα ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη και σωστή λειτουργία της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας και του εμπορίου. Καλύπτεται όλο το φάσμα της ιστορίας, ανάπτυξης και δομής τους, τους βασικούς κανόνες εφαρμογής και ασφαλιστικής κάλυψης καθώς και τα νομικά πλαίσια που διέπουν την λειτουργία τους. Επιπλέον εξετάζονται οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν τα P&I Clubs ενάντια στις χρηματοοικονομικές λειτουργίες, τα διεθνή P&I Clubs (συμπεριλαμβανομένων της δομής, κάλυψης και σπουδαιότητας τους) και το πώς αυτές σχετίζονται με παρεμφερή μορφές ασφάλισης.

llm fLEXIBLE sTUDY

To LLM Flexible Study είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές να βιώσουν και να αποκτήσουν ένα καινοτόμο LLM και να κάνουν ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες και φιλοδοξίες, χωρίς να χρειάζεται να διακόψουν την καριέρα τους. Το εύρος επιλογής και ευελιξίας που προσφέρεται θα καταστήσει αυτό το πρόγραμμα πολύ ενδιαφέρον για τους πολυάσχολους επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στους επιλεγμένους τομείς του δικαίου.
To LLM Flexible Study πραγματοποιείται σε μια περίοδο δύο έως τεσσάρων ετών οπου οι σπουδαστές επιλέγουν τα μαθήματά τους μέσα από το πλήρες φάσμα των μεταπτυχιακών μαθημάτων του Centre of Commercial Law Studies, του Queen Mary University of London.

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν και να συνδυάσουν τις ενότητες τους για να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διπλώματος ή LLM σε ευέλικτη βάση, προσφέροντας απαράμιλλη επιλογή. Μάθετεπερισσότεραγιατο LLM Flexible Study εδω.